13 maj 2007
13:00

BK Vången

Referat: AIF Barrikaden - BK Vången

AIF Barrikaden - BK Vången på Mellanhedens IP. God stämning i omklädningsrummet innan match och stort självförtroende efter A-lagets seger på fredagen.

Matchen kom igång rätt bra redan från början och kändes underhållande under flertalet stunder. Både Barrikaden och Vången hade mycket boll under första halvlek. För att lyfta fram några chanser var det mest Erik som kom fram i mitten och Johan Ekman som kom runt på kanten som stod för dessa. Det var också Erik som öppnade målprotokollet genom att löpa och ta sig förbi försvaret ända nere vid kortlinjen till vänster om målet och sköt distinkt i bortre gaveln från dålig vinkel. Första halvlek slutade 2-0 till Barrikaden efter att Skender spelat till Mats som försökte sig på ett skott men som hamnade på Eriks fötter precis framför målet och som säkert hängde in tvåan.

I andra halvlek hade Vången fått sig en sent kommen avbytare som kom in och stabiliserade deras något svajiga spel. Detta hindrade inte Skender att sätta trean efter dåligt spel i Vångens försvar. Brytning av Erik och passning fram för Skender att sätta in även om ett par Vången spelare försökte stoppa honom...

Vången kom tillbaka efter att ha verkat slutkört ett bra tag och satte både 3-1 och 3-2 efter något tveksamma ingripanden från Barrikadens sida. Dock lyckdes de vinröda hålla undan efter en match med mycket positionsbyten som eventuellt rörde till det för några av spelarna.